Livet er en fest, er du med til festival?

Hvis dit liv ikke er en fest så er der noget der er gået galt, for det er nu og det er her du skal være her, opg det er nu du skal leve.

Jeg syntes det er meget svært at forstå hvorfor så mange menesker har så travlt med job og karriere  og jeg er helt klar over at jeg her er i mindretal, men det betyder jo ikke per definition at jeg tager fejl, det er jo faktisk ofte sket at det er et mindretal der har haft ret, det er bare ikke så tit at det gør en forskel, for i et demokrati er det jo flertallet der bestemmer.

Jeg har ikke planer om at gøre denne blog til et talerør for sure opstød, det er hensigten at den skal holde fokus på de gode ting som er rundt omkring os og som ofte bliver overset, eller måske helt glemt. Det er både de gratis glæder og de lidt dyrere der skal skrives om, for der er jo ikke noget galt i at bruge penge hvis man bruger dem på noget der giver indhold i livet.

Jeg læste en blog på www.kbhblog.dk om jul i København  og det er et glimrende eksempel på hvordan en ganske simpel ting kan give glæde, og at det er vigtigt at stoppe op og nyde denne glæde.

 
 
 

» archives

» meta